Fra professionelle producenter til europæiske forbrugere

Velkommen til Futura CPH A/S

Futura Gruppen er grundlagt i 1986 på en vision om at lokalkendskab, produktudvikling, bred sproglig kyndighed og fokus på kvalitet, sikkerhed og kontrol ville være nøglefaktorer i fremtidens handel med frisk frugt og grønt.

FuturaGruppens kunder kan opdeles i fem grupper; Supermarkeder, torvegrossister, cateringgrossister, industrielle kunder og virksomheder inden for videreforarbejdning.I dag importerer Futura Gruppen fra det meste af Europa, herunder Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Holland, Belgien, Polen, Grækenland og Ungarn.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og leverandører. Vi er blandt de største private importører på markedet og har ressourcer til at tilknytte medarbejdere, som kender de lokale leverandørmarkeder, og med stor bredde i vores sproglige og kulturelle viden er vi sparringspartnere og produktudviklere for producenter i hele Europa.

Logistik

Vores nye domicil ligger på Copenhagen Markets i Høje Tåstrup. Vi flyttede hertil i 2016 efter mere end 3 årtier på Grønttorvet i Valby.

Økologi

I 2007 begyndte vi at arbejde med salg og distribution af økologiske produkter, og disse udgør nu 15 % af vores totale omsætning, og afdelingen beskæftiger i dag 3 medarbejdere.

Showroom

See our products and facilities. We are located in Copenhagen Markets Taastrup.